143. rész - órási lépés az új holnap felé

2012. május 24.

Ma az épp folyó változásokról szeretnénk szólni. Még ha a felszínen nem is látszódnak annyira, mint amennyire egyesek szeretnék, biztosak lehettek benne, hogy ez a világ egy óriási lépést tett az új holnap felé. Az utóbbi napokban megnövekedett aktivitású energia sugárzódott az bolygótok felé. Úgy mérlegeljük, sokan ezt fizikai fájdalomként, zavart alvásként és egyfajta késztetésként érzik. Olyan késztetésként, hogy nem tudnak nyugton ülni, még akkor sem, ha a test teljesen elfáradt. Veletek párhuzamosan a bolygó többi része is ezt a késztetést érzi a mozgásra. Semmi sem lehet most mozdulatlan vagy passzív.

Van, akinek ez abban mutatkozott meg, hogy késztetést érez a körülötte levő dolgok megváltoztatására, akár fizikai értelemben (a bútort átrendezve a szobában, stb.) vagy pluszmozgásban, mint a futás és más megerőltető aktivitás, de az is lehet, hogy a régi mintákat fogja megtörni. Mint például a lakóhely, a munkahely vagy esetleg a partner megváltoztatásával. Az új energiák beérkezésével semmi nem marad érintetlen.

Semmit nem vehetsz biztosra, ne lepődj meg, ha valami váratlan és furcsa történik. Mert elhiheted, történni fog. Az összes régi "szerződés" érvényét veszítette. Jól nézzétek körül, mert könnyen lehet, hogy amit ma láttok, az nem lesz holnap már ott, és ezt mind egyéni mind globális szintre is értjük. Senkinek nem lesz megengedve, hogy továbbra is a régi kerékvágásban járjon tovább.

Ennek érdekes következményei lesznek, hiszen semminél sem félnek jobban az emberek, mint az életükben való változástól, ez vonatkozik a megválasztott politikusokra, a sebészekre vagy az átlagos lakosokra egyaránt. Mindenki változásokkal fogja szembetalálni önmagát, akár kis vagy nagy változások. Az elkövetkező időszakot ez fogja jellemezni. Semmit nem vehettek többet biztosra, és nem mehettek tovább autó-pilóta üzemmódban. Többet nem tehetitek reflexszerűen, mint eddig, ez a lehetőség többé nem elérhető. Sem nektek, de a többieknek sem. Szóval ragadjátok meg keményen a kormányt, hogy irányítást nyerjetek, az életetek minden részén. Nem lehet tovább vitorlázgatni a régi útvonalon (kerékvágásban). Eljött az idő mindenki számara, hogy felébredjen és megnézze merre is halad, a vakon történő utazás többé nem lehetséges.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése