142. rész - a lavina nemsokára beindul

2012. május 22.

Ahogy az idő múlik, minden egyre nagyobb lendületet kap, hasonlóan egy lavinához. Először apró, de hamarosan méretben és gyorsaságban is megnő, utána pedig már nem lehet megállítani többet. A domboldalon minden le lesz tarolva. Hasonlóan a bolygón is eget rengető változások lesznek, és semmi katasztrófikus eseményre nem akarunk utalni, inkább arra, hogy a jelenlegi felállított status quo felborul. Bár, számukra ez igenis katasztrófikus.

A világuk le fog állni, a többség kizsákmányolása a kisebbség által nem maradhat fenn többet, nem tudja többet fenntartani magát a bolygótokon elengedett erőkkel szemben (a fény erői - Tom). Semmi nem tudja visszatartani azt a nagy változást, ami a partotokra érkezett meg. Ha ezek a magukat vezetőknek kikiáltott erők továbbra is folytatni szeretnék az üzérkedéseiket, nem tudnak elbújni azon tény elől, hogy valami már nem úgy működik, és hogy az egész rendszerük a széthullás szélén áll. Ide-oda rohangálnak, találkozókat tartanak, találkozók (gyűlések) után hiú reménnyel megpróbálják összetákolni a magabiztosságukat, mind a ti szemetekben, mind a sajátjukban. A kétely megjelent ezekben az emberekben, a szívük elkezdett suttogni. Sokan el tudták némítani ezt a suttogást, de akadnak olyanok is, akik nem tudják figyelmen kívül hagyni ezt a kitartó belső hangot. Amikor csak meghallják, a félelem azonnal megjelenik az elméjükben, hiszen már látják, hogy az egész életükben járt út romba dől.

Mit fognak ezek az emberek csinálni, amikor rájönnek, hogy a hatalmuk a félelmen alapul, és hogy most ez a félelem pont rájuk támad? Átadják magukat a félelemnek vagy megvizsgálják a másik hangot magukban? Az értelem hangja vagy a szeretet hangja? Az idő meg fogja mutatni, ahogy a lavina lendületet vesz. Ahogy már mondtuk, a meglepetés bármelyik pillanatban itt lehet, meglepően viselkedhetnek különböző posztokon levő emberek. Semmit ne vegyetek készpénznek, ezt nem győzzük hangsúlyozni. Annak ellenére, hogy egy bizonyos végeredményt vártok, tartogatunk még meglepetéseket az ingujjban. Abban viszont biztosak lehettek, hogy örömmel fogjátok látni és hatékony segítség lesz.

Ennyi ma reggel, kedveseim. Tudjuk, hogy nehéz időszakotok van az új rezgések megemésztésében. Engedjétek, hogy a testetek megmutassa, mire van szüksége. Pihenjétek jól ki magatokat, és játszatok is eleget.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése