141. rész - az új frekvencia

2012. május 21.

Hadd gratuláljunk a jól elvégzett munkáért. Nem is tudjátok, milyen fontos dolgokon vagytok túl. A mai nap egy teljesen új nap már, több szempontból is. Ez az utolsó beállítás egy új frekvenciát állított be bennetek, így most már egy egész más dallamon szóltok a tegnaphoz képest. A régi rendszer így felülíródott. Nem csak bennetek, de a körülöttetek levő világban is. Pontosabban nem is felülíródott, inkább mondhatni kitörlődtek dolgok, így most végre szabadok lehettek.

Mint általában kívülről még nem sok látszik, de belül már minden sokkal könnyebbnek érződik. Ahogy általában a fizikai testetek most is lehet, hogy nehezen alkalmazkodik az új rezgéshez, de hamarosan elsimul ez is. Érezni fogod, hogy mennyivel könnyedebb vagy. Emellett mégis sokkal "alapvetőbbnek/lényegesebbnek" érzed magad, hiszen a benned rejlő erő végre újra a felszínre törhet. Az elkülönülés oly hosszú ideje óta végre ismét a valódi önmagaddal tálalhatod szembe magad. Ez különböző módon nyilvánulhat meg, de úgy gondoljuk, hogy érdekes "beszélgetés" fog zajlani a belső önvalótokkal az elkövetkező napokban.

Ennyi marad, kedveseim. Ne feledjétek megköszönni magatoknak az elvégzett nehéz munkát. Tudjatok róla, hogy felszabadítottátok magatokat, és nem csak önmagatokat, de a gyönyörű bolygótokat is. Még ha a szemetek nem is látja a történések/változások teljes terjedelmét, biztosak lehettek abban, hogy a félelem és a rossz vezetés ideje lejárt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése